joi, 1 martie 2012

TABLETA CU ŞTIRI NECONVENŢIONALE 13



SĂ NU UITĂM!

A trecut aproape un an de la tsunamiul care a lovit coasta Japoniei în urma unui puternic seism care s-a produs în zonă. Valuri de 20-30 metri s-au năpustit din ocean cu forţa unui berbec asupra uscatului măturând tot ce le-a ieşi în cale.

S-au înregistrat atunci masive pierderi umane şi materiale. Durerea care i-a cuprins pe japonezi a făcut ca aceştia să se mobilizeze şi mai mult la muncă pentru refacerea ţării, pentru lichidarea urmărilor cataclismului, dând astfel un exemplu de solidaritate pentru întrega omenire.

Au rezultat milioane de tone de moloz şi alte materiale care odata cu retragerea apelor s-au deversat în ocean şi acum plutesc libere. Cercetarea aeriană din mai multe ţări a descoperit sensul de înaintare al acestor deşeuri fix spre coasta americană. Există posibilitatea ca peste un timp acestea sa se depună pe plajele vestice ale Amercii, constituind un pericol suplimentar de infecţie.

Pericole au fost, pericole sunt încă!


CEI MAI PUTERNICI PUŞTI DIN LUME

La prima vedere Claudiu şi Iulian Stroe (de 5 şi respectiv 7 ani) din Galaţi sunt doi băieţi normali. Datorită internetului şi televiziunilor s-a dus vestea că aceştia sunt cei mai puternici puşti din lume. De foarte mici ei au fost antrenaţi de tatăl lor în arta gimnasticii şi acum aceştia au ajuns la performante uimitoare. Dacă daţi o căutare pe net vă veţi convinge singuri.

Nu ştiu cât de sănătos este antrenamentul impus de tată copiilor, dar ştiu că aceştia îl acceptă cu zâmbetul pe buze. Nimic nu se face sub ameninţare. Ambii copii au o voinţă de fier şi scopuri precise în viaţă, deja Iulian deţine recorduri Guinness Book la câteva exerciţii de gimnastică.

Iată unde duce voinţa omului!




Niciun comentariu: