joi, 4 aprilie 2013

TABLETA CU ŞTIRI NECONVENŢIONALE - 24


1.  Avocatul M.C. din Piteşti a dat în judecată cinci preoţi, printre care şi pe arhiepiscopul locului. Avocatul susţine că e bântuit de necuratu' şi îi acuză pe preoţi de înşelăciune, deoarece slujbele pe care aceştia i le-au făcut n-au avut niciun rezultat, mai pe înţelesul tuturor, este vorba de un caz de "malpraxis bisericesc". Revoltat, avocatul spune că demonii se ascund în obiectele electrocasnice din apartamentul său. Citez din plângerea sa; " în urma slujbelor făcute de către preoţi, au început să-mi intre noaptea în casă ciori şi tot felul de cruci, şi asta deoarece preoţii sunt nişte vampiri energetici care îmi sug energia".
Eu am intrat la bănuială, nu care cumva domnului avocat să îi bântuie prin cap câteva stoluri de ciori. Şi dacă  tot se mai simte sleit de puteri eu îi dau voie, fără nicio plată, să îmi sugă....energia.  

2.  Agenţia de ştiri Crăpătura-News a dezvăluit cum a făcut prima dată sex, Andreea Marin. Iată dialogul divei cu reporterul:
-  Ştiţi limba engleză? o întreabă reporterul.
-  Da.
-  Atunci spuneţi-mi cum se spune: gheaţă, ceai, picior.
-  Ice, tea, foot.
-  Hai.
3. Frumoasa Bianca, fostă  a lui Bote, fostă a lui Andrian Cristea, în prezent a lui Victor Slav, dezvăluie pentru noi trăirile sale (a se înţelege observaţiile sale ştiinţifice) din ziua echinocţiului de primăvară; "De echinocţiu, toată energia planetei manifestată prin vibraţii se concentrează la un nivel de maxim, astfel că toate vibratoarele personale râmăn fără baterii. Oamenii sensibili simt aceste vibraţii. Este minunat ce se intampla. Nu-i simt lipsa lui Victor Slav, deloc-deloc! Sunt fleașcă de emoție.
Iată-l şi pe domnul Slav, care îşi imită amica, arâtându-ne pectoralii.

***

DOUĂ EPIGRAME
DIN VIAŢĂ
de Aurora Luchian

Bărbatul dur

Urlă cum intră în casă,
Buşeşte, face pe zbirul,
Neveste-i nici că îi pasă,
E-n "refugiu" la vecinul.

Fustangiu la 80 de ani

Cu ochii pe silicoane,
Iar, băbuţa lîngă el.
Ea-i dă ghionturi; Măi Ioane,
Uiţi că ţi-a murit... Ninel?

__________xxXxx___________

CÂTEVA INSIGNE 
DIN MUNICIPIUL BUCUREŞTI

INSIGNA este un obiect mic, foarte variat ca formă şi culoare, confecţionat din materiale diferite, preponderant metalice, purtat la piept, la şapcă, pălărie sau bască şi care indică, prin imagini  reprezentative sau simboluri grafice, apartenenţa unei persoane la o organizaţie, la un club, etc. Există insigne sportive pentru fani si apartenenţa la un club, de  identificare localitate, de identificare societate comercială, de identificare grup, organizaţie politică, civică, religioasă, de identificare asociaţii, de participant la manifestări sportive, culturale, artistice şi de altă natură, etc.  


Expoziţia tehnică a Republicii Federale a Germaniei
Bucureşti * 19 - 30 mai 1965

Expoziţia industrială a Bulgariei 
Bucureşti '80

Expoziţia austriacă - Bucureşti - 1965
În regimul comunist exista practica organizării de expoziţii tehnico - industriale ale ţărilor lumii, în regim de reciprocitate, ocazie cu care se turnau aceste insigne, pentru a fi purtate de către personalul expoziţilor sau pentru a fi oferite vizitatorilor   

Facultatea de construcţii civile şi industriale 
Bucureşti - Promoţia * 1956 - 1981
Facultatea de Construcții Civile şi Industriale aparţine Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti, pregătind ingineri și subingineri constructori pentru activitatea de proiectare, cercetare și executare de construcții civile. Facultatea de Construcții Civile, Industriale si Agricole este continuatoarea directă a tradițiilor Şcolii Naţionale de Poduri şi Şosele din București, prima scoală superioară tehnică din țară - înființată în anul 1867 și transformată apoi în anul 1921 în Şcoala Politehnică, în cadrul căreia studenții constructori erau pregătiți în trei secții: construcții, hidrotehnică și căi de comunicații.

Bucureşti

Primăria capitalei
Teatrul național "Ion Luca Caragiale" 
Clădirea Patriarhiei Române
București este capitala României, reședința județului Ilfov și, în același timp, cel mai populat oraș al țării, centru industrial și comercial al țării. Populația de 1944367 de locuitori (estimat 1 ianuarie 2009) face ca Bucureștiul să fie al zecelea oraș ca populație din Uniunea Europeană. În fapt, însă, Bucureștiul adună zilnic peste trei milioane de oameni, iar specialiștii prognozează că, în următorii cinci ani, totalul va depăși patru milioane. Prima mențiune a localității apare în anul 1459. În anul 1862 devine capitala României. De atunci suferă schimbări continue, fiind centrul scenei artistice, culturale și mas-media. Între cele două războaie mondiale, arhitectura elegantă și elita bucureșteană i-au adus porecla „Micul Paris”. În prezent, capitala are același nivel administrativ ca și un județ și este împărțită în șase sectoare. Deasupra am postat drapelul, stemele interbelică, comunistă și actuală ale orașului precum și câteva clădiri reprezentative ale Bucureștiului. 

___________ooOoo__________

SUA - 5 cenţi 1969 - Seria 681
Numai pentru uzul militarilor

Câteva ornamente decorative marginale
de pe acţiuni spaniole 

con_dorul@yahoo.com

MOUSAIOS - 05.04.2013

Niciun comentariu: