duminică, 26 februarie 2012

TABLETA CU ŞTIRI NECONVENŢIONALE 9






1. Cooperare. Pentru aplanarea conflictelor stradale guvernanţii au pus la punct un plan de cooperare între Jandarmerie şi B.O.R. Prin urmare, pe străzile din Capitală vor patrula autospeciale cu tunuri de apă sfinţită. Maşinile Poliţiei vor difuza, prin megafoane, predicile Sfinţilor Părinţi. Bastoanele jandarmilor vor fi înlocuite cu şomoiage de busuioc îmbibate în vin sfinţit. Pentru a nu-i mai instiga pe protestatari, uniformele vor fi acoperite de patrafire şi alte însemne bisericeşti. Canistrele cu gaz lacrimogen vor fi umplute cu mir. Şi totul, pentru alungarea necuratului din inima manifestanţilor! Gurile rele spun că acţiunea va fi condusă de către părintele exorcist Daniel Corogeanu.



2. Ăsta da, vandalism. Carmen Tisch, de 36 de ani, din Colorado a fost arestată pentru vandalism după ce şi-a dat jos pantalonii într-un muzeu şi şi-a frecat fundul de un tablou în valoare de 30 de milioane de dolari, pe care a încercat apoi şi să urineze. Femeia a fost arestată pentru că „a adus atingere” pânzei.



3. Hoţii britanici dau lecţii. Nişte hoţi englezi au crezut că dau lovitura vieţii când au plănuit să spargă un bancomat. Pentru a fi siguri de reuşită, hoţii au săpat timp de şase luni un tunel cu lungimea de 30 de metri. Mai mult, tunelul era bine consolidat, avea sistem de iluminare şi sistem de ventilaţie. Din păcate, prada a fost mult mai mică decât investiţiile pe care le-au făcut pentru a da spargarea. Luaţi aminte, românaşi!



4. La cârciumă pe bază de abonament. Cine a pus cârciuma în drum, ăla n-a fost om nebun” - aşa spune un cântec din popor. Vremurile s-au schimbat, iar cârciumile s-au mai modernizat. Cine ar fi crezut că pentru barul de la colţul străzii ai nevoie de abonament? Ei, bine, există şi astfel de cazuri, pe uşa unui bar din România scrie mare "Bar pentru abonaţi", fără a preciza dacă este vorba despre un abonament Classic, Business sau Premium. Să vezi şi să nu crezi!



5. Dura lex, sed lex! Era beat la volan, a ucis un om pe trecerea de pietoni, a fugit de la locul accidentului şi nici măcar nu a anunţat la 112 că un om ar avea mare nevoie de ajutor. Şi totusi, justitia l-a scapat de închisoare, primind 1 an şi 8 luni de închisoare cu suspendare. Şoferul lucra în cadrul Poliţiei rutiere Cluj. Acum se explică totul!

6. Ştiaţi că?
    • Pentru tapisarea interiorului unui automobil Rollc Royce se folosesc nici mai mult nici mai puţin decât 16 piei de vacă.



    • Statul cu cea mai mare producţie de prune din Europa este România.
    • Primul proprietar de automobil din România a fost Gheorghe Basil Asan.


Admiri mai jos prima monedă românească de aluminiu,
cu orificiu la mijloc,
emisă în anul 1921 la monetăria HUGUENIN din ELVEŢIA,
destinată efectuării de plăţi curente.


Niciun comentariu: