vineri, 24 februarie 2012

TABLETA CU ŞTIRI NECONVENŢIONALE 7

1. Ajută la ceva şi nebunia: O comisie de medici numită de justiţia norvegiană a confirmat diagnosticul pus în cazul lui Ander Breivik, autorul sângeroaselor atacuri din iulie în care au fost ucise 77 de persoane. Omul va scăpa de pedeapsă deoarece era … nebun. Ce bine e să fii nebun!

2. Canibalism în direct la televizor: Dennis Storm şi Valerio Zeno, prezentatori ai unei televiziuni olandeze, au decis să afle ce gust are carnea de om într-unul dintre cele mai sinistre moduri cu putinţă: au gătit bucăţi din ei în faţa camerelor de luat vedere şi a unui public numeros. Dennis şi-a tăiat carne de pe fese, iar Zeno a pus în tigaie şi, apoi, pe masă o bucată din abdomenul său. După ce s-au gătit şi gustat unul pe celălalt, cei doi au ajuns la concluzia că nu e nimic ieşit din comun în toată această experienţă. Totuşi, unul dintre ei a mărturisit că "e puţin bizar să te uiţi în ochii prietenului tău în vreme ce îi ronţăi buricul". Nimic mai şocant!

3. Disperare: O mamă este nevoită să îşi ţină fiul legat în lanţuri pentru a-l împiedica să se sinucidă. Din cauza produselor etnobotanice, Marius, în vârstă de 24 de ani, a încercat până acum să îşi ia viaţa de mai multe ori. Medicii nu au reuşit să îl ajute să îşi trateze dependenţa. În mediul tinerilor etnobotanicele au ajuns o adevărată carte de vizită. Iată cum, la concurenţă cu etnobotanicele, alcoolul a devenit demodat!

4. Noroc şi ambiţie: Lopepe Lomong este unul dintre "Băieţii pierduţi ai Sudanului", adică unul dintre cei 20.000 de tineri din grupurile etnice Dinka şi Nuer, care au fost răpiţi sau lăsaţi orfani în timpul celui de-al doilea război civil sudanez (1983–2005). Ei au fost norocoşi deoarece atunci au fost ucişi peste 2,5 milioane de oameni. A fost răpit de către rebeli la vârsta de 6 ani urmând a fi format ca viitor soldat. A evadat, ajungând într-o tabără de refugiaţi în Kenya unde a vieţuit 10 ani. Crezându-l mort familia i-a organizat şi o înmormântare. Prin grija unei asociaţii catolice în anul 2001 a ajuns în SUA unde a învăţat şi s-a antrenat cu sârg. A terminat o facultate şi acum este campion naţional american de atletism la 1500 m. Ce înseamnă norocul şi ambiţia unui om!

5. A plecat fată şi a venit băiat: Britanica Ashley Hughes, 48 de ani, a fost distrusă când fiica ei, Toni, în vârstă de 12 de ani, a dispărut de acasă. După 14 ani, s-a pomenit cu un tânăr de 26 de ani la uşă, numit Alex, care i-a spus că era fiul ei. Femeia a descoperit şocată că era într-adevăr Toni, după care plânsese atâţia ani. Aceasta făcuse un tratament hormonal pentru a-şi schimba sexul. Acum Toni este hotărâtă să-şi facă o operaţie pentru a deveni bărbat pe bune. De necrezut!

TEST DE PERSONALITATE

Deascoperă cine este adevăratul tău model în viaţă! Fă întâi calculul, apoi citeşte următoarea tabletă şi vei afla cine este eroul/eroina ta model în viaţă.

1. Alege un număr între 1 - 9
2. Înmulţeste cu 3
3. Adaugă 3
4. Înmulţeşte din nou cu 3
5. Ai obţinut un număr format din 2 sau 3 cifre.
6. Adună-le.

Numărul obţinut va arăta cine este modelul tău în viaţă.

1. Albert Einstein

2. Audrey Hepburn

3. Monica Columbeanu

4. Wolfgang Amadeus Motzart

5. Bill Gates

6. Indhira Ghandi

7. Pamela Anderson

8. Roger Federer

9. con_dorul@yahoo.com

10. J.F.Kennedy

Ştiu că am charismă. Poate într-o zi vei putea să fii şi tu ca mine. De ce mustăceşti?

Niciun comentariu: