luni, 13 februarie 2012

TABLETA CU ŞTIRI NECONVENŢIONALE 2

  1. Formula succesului. Marele savant Albert Einstein a descoperit, printre altele, şi formula succesului: x = a*b*c
    x - succesul
    a - capacitatea
    b - odihna şi munca
    c - a şti să ţii limba după dinţi la timp
Dumneavoastra va place matematica?



  1. Ce le mai trece unora prin cap? Un scandal de proportii sta sa cuprinda lumea stiintifica din Europa, dupa ce oamenii de stiinta de la Universitea din Newcastle au anuntat crearea primului embrion hibrid, om-animal. Acesta a fost realizat injectand ADN uman in ovule recoltate de la mai mult vaci. In ciuda esecurilor anterioare, cercetatorii au reusit sa mentina embrionul in viata pentru trei zile. Disputa privind moralitatea unei asemenea initiative a ajuns si in Parlamanetului Marii Britanii. Savantii britanici au subliniat faptul ca initiativa lor a fost una pur stiiintifica. Sa ramana la ei!


  1. Lumea se intoarce cu susul in jos. In Zimbabwe femeile violeaza barbatii la drumul mare. Se pare că femeile sunt interesate de sperma bărbaţilor, pe care o folosesc în diverse ritualuri. Poliţia i-a avertizat pe bărbaţii din Zimbabwe să-şi ia toate măsurile de siguranţă ca să nu fie violaţi. Asta, da, politie in sprijinul cetateanului!.


  1. Curiozitati gastronomice. Indianul Kamleshwar Singh a descoperit salata din metale asortate. La autopsie, i s-a descoperit in stomac un amestec omogen de 6 kg metale diferite sub forma de chei, monede, gloante si zavoare mici. Nu va recomandam aceasta reteta. Retineti, zavoarele mari au un usor gust amarui!

  1. S-a descoperit in sfarsit cauza crizei mondiale. În cadrul conferinţei ufologice de la Johannesburg s-a menţionat motivul pentru care suntem vizitaţi de extratereştrii. Potrivit siteului News24.com, se pare că fiinţe din alte lumi şi galaxii vin pe Pământ pentru a ne fura......aurul. Si eu credeam ca hotii sunt printre noi! Daca vi se pare ceva suspect sunati urgent la 111.111.222 – I.I.G.U – Inspectoratul intergalactic de urgente! Omul verde ne vegheaza.

6. Un artist neconventional. Octogenarul mediesean Emil Muresan este inclus in Cartea Recordurilor pentru tablourile sale realizate din panza de paianjen. Acum a ales un alt suport pentru realizarea operelor sale. Vrea sa demonstreze ca frumosul se afla peste tot alaturi de noi, sculptand figurine din orice…. leguma. Deschide ochii omule, frumosul este in piata, cade de pe tarabe!

Niciun comentariu: