sâmbătă, 11 februarie 2012

TABLETA CU ŞTIRI NECONVENŢIONALE 1

1.Orice nas îşi are naşul. O americancă şi-a dorit dintotdeauna să aibe un fund cât mai frumos. La prima ocazie nu a dat înapoi şi s-a operat. Un aşa zis medic s-a folosit de cele mai neobişnuite materiale: ciment, superglue şi cauciuc brut folosit la reşaparea pneurilor de automobil. Complicaţiile medicale nu au întârziat, medicul a ajuns pe mână poliţiei şi cei 700 dolari, primiţi ca plată, returnaţi. Deh, frumuseţea cere sacrificii!

2.Ce se mai fură prin lume? Dintr-un parc elveţian au dispărut ca prin minune două locomotive miniaturale, fiecare în greutate de 800 kilograme. Acestea sunt comparate cu veritabile opere de artă, fiind singurele din lume. Pentru orice informaţie se oferă recompensă grasă!

3.Tentativă de record mondial. O editură din Buzău a tipărit o Biblie de mărimea unei cutii de chibrit. Ea are doar 40 de pagini şi conţine 3,5 milioane de litere. O altă tentativă de acest fel s-a înregistrat în anul 1974 în Anglia dar aceia avea 878 de pagini. Pe când şi o altă variantă de mărimea unei brichete?

4.La noi, ca la nimeni! Un politician român a fost chemat de cinci ori pe săptămână la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în cele trei procese aflate pe rol. Tot el a avut parte de un proces în care au fost citaţi 974 martori !!! Numele lui este Adrian Năstase. Să îi numere cineva......martorii!

5.Cineva s-a gândit si la ei. În oraşul indian Varanasi, s-a deschis un hotel pentru muribunzi unde aceştia pot muri în linişte. În cazul în care clienţii nu reuşesc să îşi încheie socotelile cu viaţa în maximum două săptămâni, aceştia sunt trimişi acasă cu rugămintea să revină numai atunci când vor simţi cu adevărat că le-a venit sorocul. Patronul hotelului a declarat că ideea de a deschide un astfel de local i-a venit la o ceremonie legată de naşterea unui copil. În timp ce toată lumea se bucura de naşterea copilului, o bătrână se chinuia să moară dar, nu putea din cauza forfotei şi a gălăgiei. Silence, please! Daţi-ne voie să murim!


Niciun comentariu: