marți, 28 februarie 2012

TABLETA CU ŞTIRI NECONVENŢIONALE 11



CÂTEVA RECORDURI ALE FERTILITĂŢII MATERNE


1. O femeie din India, inseminata in vitro, a născut 11 copii deodată. Micuţii sunt sănătoşi, iar imaginea care îi înfăţişează alături de echipa medicală a făcut înconjurul lumii. Premiera medicală a avut loc într-un centru medical din Surat, regiunea Gurajat.Un alt caz celebru de sarcină multiplă a fost cel al Nadyei Suleman, care în 2009 a născut 8 copii deodată. Mamă a încă 6 copii, femeia a şocat însă anul trecut după ce a declarat că îşi urăşte cei 8 gemeni, pentru că nu îi mai poate controla.

2. Intr-o casa ingusta cu patru dormitoare traieste Joane Watson, 40 de ani, una dintre cele mai prolifice mamici singure din Marea Britanie. Femeia are 14 copii (între 3 – 22 de ani) si isi intretine familia din ajutorul social primit de la stat. Este foarte interesant ca doamna Joanne vrea sa mai aduca pe lume si alti copii, negândindu-se sa spuna vreodata “stop”.

3. Peru, anul 1939, Lina, o fetia de numai 5 ani a nascut un baietel, firesc, in urma unei cezariene, deoarece corpul ei nu suporta o nastere normala. Dupa ce a nascut bebelusul, fetita si-a tratat propriul copil ca pe un frate, iar acesta a fost crescut de parintii ei, afland adevarul abia la varsta de 10 ani. Autoritatile au declarat nonsalant ca nu cunosc autorul acestui viol. Specialistii spun ca maturizarea sexuala poate fi cauzata de creier sau de producerea dereglata a unor hormoni.





Niciun comentariu: