marți, 28 februarie 2012

TABLETA CU ŞTIRI NECONVENŢIONALE 10



1. S-au crezut Isus Hristos: Mulţi cetăţeni din Vrancea, şi nu numai, au descifrat miracolul biblic de sporire a vinului. Folosind fel de fel de esenţe, chimicale, drojdie şi o procedură bine pusă la punct, ei produc pe scară largă vinuri falsificate pe care le distribuie en gros. Atenţie! Cu cât vinul pe care îl cumpăraţi este mai impede şi mai aromat este posibil să fie contrafacut. Aici nu este puterea lui Isus ci puterea poliţiei care este pe urma falşilor chimişti.

2. Nebunie, prostie, gelozie sau sadism: Un tânăr de 30 de ani din Bangladesh, care lucra în Emirate, avea o soţie mai tânără şi foarte studioasă. Iată cum a încercat el să o convingă să se lase de studii: A legat-o la ochi, i-a acoperit gura şi i-a spus că i-a pregătit un cadou surpriză, … tăindu-i apoi toate cele cinci degete de la mâna dreaptă. Hotărât, omul a aruncat cele 5 degete la gunoi ca să fie sigur că medicii nu vor putea să i le coase la loc. Iată unde duce nebunia (sau ce-o fi ea) şi dorinţa de carte!



3. Dorinta de autodepăşire: Dorind să atragă atenţia asupra nevoilor speciale ale nevăzătorilor, bucureşteanul Florin Georgescu, de 36 de ani, orb fiind, a condus un auturism pe pista aeroportului din Craiova, pilotat fiind de un amic, cu incredibila viteză de 180 km la oră. Omul se pregateşte acum să bată recordul mondial de viteză, al unei persoane nevăzătoare, care este de 320 de kilometri la oră. Iată ce inseamnă vointa!

4. Geniul creator al românului: Urmare a trecerii în lumea de apoi a damei de companie Mariana Botoş, din Brăila, cunoscută sub numele de Marianacurdefier, Asociaţia Beneficiarilor de Pretutindeni doreşte să ridice un momunet funerar in Cimitirul vesel de la Săpânţa şi să aplice urmatorul text: “Mi se spunea Curdefier / Pentru ce-aveam să ofer / Sex anal cu doi sau zece / Cei goliţi puteau să plece./ Lumea nu se-nghesuia/ La aşa o trufanda / Cereau clasic multi bărbaţi / Din Brăila şi Galaţi / Cu asemenea ţărani / Nu făceam atâţia bani / Dar, noroc ca marinarii / Plăteau curu’ cu dolarii/ Foarte rar un marinar / Mă lua-n misionar / Capitan sau matelot / Mi-o băga din cur în bot/ ...Am murit sărac-lipită / Cea mai din Galati iubită / Curu încă-mi rezista / Inima de nu-mi ceda.”






Niciun comentariu: