duminică, 26 februarie 2012

TABLETA CU ŞTIRI NECONVENŢIONALE 8




1. Vreau ştiri optimiste, încurajatoare, de bun augur!”. Aştept să se întâmple şi asta. Ştirile negativiste, catastrofiste, apocaliptice mă doboară. Totuşi o ştire optimistă se pare că vine de la Mugur Isărescu. El spune că în anul 2011 am avut cea mai mică inflaţie de după Ceauşescu. Recent tot el declara că lipseşte concurenţa din sistemul bancar românesc. O fi de bine, o fi de rău?

2. La ei se poate: În timp ce majoritatea lumii se relaxa cu ocazia sărbătorilor de iarnă, o companie chinezească a reuşit să construiască, în doar 15 zile, un hotel cu 30 de etaje. Clădirea este realizată din prefabricate montate pe structură de oţel ceea ce face ca hotelul să reziste la un cutremur de gradul 9 pe scara Richter. Construcţia are un nivel de performanţă de 5 ori mai înalt decât cel întâlnit la clădirile convenţionale. Când vom învăţa şi noi de la ei?

3. Satana e pe Pământ: Renumita artistă americană Beyonce a născut zilele trecute o fetiţă căreia i-a pus numele Blue Ivy. Imediat după aceea, lumea a început să vuiască: numele micuţei, citit de la coadă la cap, Yvi Eulb, în limba latină înseamnă "copilul Satanei". Sataniştii din întreaga lume spun că a venit Anticristul. În faţa unui lăcaş de cult din Carolina de Nord s-a pus un afiş cu textul: "Beyonce a născut. Satana e pe Pământ!" Unde poate să ducă habotnicia!

4. O boală extrem de rară: La cei 27 de ani ai ei, englezoaica Hazel Jones poate spune cu mâna pe inimă că este o persoană cu nevoi speciale... în aşternuturi. Tânăra a uimit pe toată lumea atunci când, în urma unui consult, a descoperit că are două vagine, două coluri uterine şi două utere. "Atunci când am aflat, le-am spus tuturor. Cred că este foarte amuzant şi nu auzi mereu despre un astfel de subiect. Mai mult, am fost în centrul petrecerilor şi toţi băieţii mă curtau", povesteşte tânăra. N-ai vrea-o ca nevastă, desigur. E posibil să ai nevoie de "un prieten" pentru a o satisface.

5. Amintiri negre: Corpul neînsufleţit al liderului nord-coreean Kim Jong-il a fost îmbălsămat şi expus în mausoleul Kumsusan din Phenian, unde se află deja rămăşiţele tatălui său, Kim Il-sung, iar în ţară vor fi ridicate numeroase monumente dedicate gloriei sale. Ziua aniversării naşterii sale, 16 februarie, a fost decretată "Ziua Stelei Strălucitoare", pe când ziua aniversării naşterii tatălui Kim Il-sung, 15 aprilie, este "Ziua Soarelui". Partidul a acordat liderului defunct titlul de "lider etern", iar tatăl său se bucură de titlul de "preşedinte etern". Să fie la ei!

6. Se întâmplă în România. Unele aspecte ale specificului românesc..

· Tot ce mănâncă românul are gust de ceapă şi/sau usturoi?!

· Românul are cele două mai mari valize din aeroport?!

· Românul ajunge la petrecere cu 1 - 2 ore întârziere şi asta i se pare lui normal?!

· După ce merge la cineva în vizită, la plecare, mai stă o oră în faţa uşii, la poveşti?!

· Părinţii românului nu aruncă niciodată nimic şi dacă reuşesc să arunce ceva la gunoi, acel obiect apare în mod misterios înapoi?!

· Românul are perdele de dantelă, faţă de masă din macrame, covoare care acoperă fiecare centimetru din casă şi draperii măcar la o uşă?!

· Mama îi spune că este slab deşi el cântăreşte peste 110 kg?!

Citeşte, gândeşte şi acţioneză!

Niciun comentariu: