joi, 23 februarie 2012

TABLETA CU ŞTIRI NECONVENŢIONALE 6




1. Breaking news. Agenţia nord coreeană de ştiri transmite că toţi urşii din pădurile nord coreene au slăbit peste măsură şi nu au poftă de mâncare iar, mai mult, o specie de bursuc e pe cale de dispariţie, plângând într-una şi ameninţând cu sinuciderea prin înfometare. Cârcotaşii zic că mai toată fauna nord coreeană este afectată de moartea marelui conducător Kim Jong-il.



2. Politiceni de Dâmboviţa. Teo Trandafir, respectat om de telviziune, a ajuns parlamentar prin votul cetaţenilor din colegiul ei şi, firesc, cu susţinerea unui partid politic. Într-o şedinţă de prezentare a unei moţiuni de cenzură a votat la vedere pentru căderea guvernului dat de partidul care a susuţinut-o la alegeri şi al cărei membru era. Partidul a dorit să o sancţioneze cu excluderea, cum era normal, dar ea a început să se scuze că a greşit, că nu era în toate capacităţile mintale la momentul votului. Şi acum ne reprezintă încă în Parlamentul României şi chiar sub umbrela aceluiaşi partid. Alt parlamentar, folkistul Victor Socaciu, în şedinţa de aprobare a unui proiect de lege propus chiar de el, a votat “împotrivă”. Surprinşi, colegii din parlament l-au întrebat: “Ce se întâmplă?” iar el a răspuns “Hă hă hă. ”. Chiar aşa: Hă hă hă...Ferice de mama vostră, mă!



Delicatesuri culinare. Bucătarul britanic Charlie Bigham a inventat plăcinta „Penis şi testicule” care, susţine el, funcţioneză ca excelent afrodisiac într-o zi ca Valentine’s Day. Plăcinta, a cărei umplutură este preparată din testicule de taur, bogate în testos-teron, se poate cumpăra la neglijabilul preţ de 8 lire sterline. Happy, Valentine’s Day!



3. De necrezut! S-a căsătorit cu iubita lui moartă şi a postat pe internet poze de la nuntă. Chadil Deffy, un bărbat de 29 de ani, a ales să facă, după moartea iubitei, ceea ce în timpul vieţii a evitat timp de 10 ani, înainte de a-şi îngropa iubita, acesta a decis să oficieze o ceremonie prin care să o ia de soţie, lucru pe care nu l-a putut face atunci când aceasta era în viaţă. Au avut o relaţie de aproape un deceniu şi plănuiau să se căsătorească dar, din lipsă de timp, au amânat mereu marele eveniment. După eveniment el a postat pe net următorul mesaj: "Poate ceea ce am făcut vi se pare o dovadă de iubire, dar pentru noi este greşeala pe care nu o mai putem repara, pentru că nu ne putem întoarce în timp. Ţineţi minte, viaţa este scurtă! Faceţi ceea ce vă doriţi şi aveţi grijă de oamenii pe care îi iubiţi! S-ar putea să nu mai aveţi o altă ocazie!” Asta da, iubire!



4. Asigurare obligatorie auto la promoţie. Având în vedere că asigurările obligatorii auto sunt tor mai scumpe, asiguratorii au gasit metoda de a te atrage clienţi. Pe lângă asigurarea RCA, primeşti şi 4 litri de vin. Trai pe vătrai, neică!



4. Nou născuţi, recordemi mondiali la greutate. Se numeşte Chun Chun, s-a născut în stare foarte bună în China, provincia Henan la spitalul din Xingxiang şi cântăreşte 7,04 kilograme, medicii spunând că este un nou recod naţional chinezesc. Cel mai mare copil din lume s-a născut însă în anul 1879, conform siteului Guinness World Record, şi a cântărit 10,8 kg, dar a murit la scurtă vreme după naştere. Cum s-or fi simţind mămicile acestor grei?



5. Au şi ei miliţienii lor. Un poliţist sub acoperire din Sussex, Marea Britanie s-a urmărit singur timp de 20 minute, după ce colegii săi care manevrau camerele de luat vederi ale oraşului l-au confundat cu un suspect. S-a tot căutat agentul nostru până când un coleg i-a deschis ochii. Să vezi şi să nu crezi! Poliţiştii noştri sunt supermani.



6. Se întâmplă în România. Unele aspecte ale specificului românesc:
  • Mama românului reciclează tacâmurile din plastic, spălându-le !?
  • Are faţă de masă din vinyl pe masa din bucătărie !?
  • Foloseşte sacoşele primite la cumpărături pe post de pungi de gunoi !?
  • Raftul din bucătărie este plin de borcane cu gem, varietăţi de recipiente din plastic şi sticlă !?
  • La nervi dar şi în momente de tandreţe părinţii îşi dezmiardă copii cu diminutive ale numelor unor animale !?
  • Copilul poartă căciuliţă şi 3 pulovere în luna septembrie deşi sunt 25 de grade afară !?
  • Poartă paltonul din septembrie până în mai !?
  • Dacă vede pe cineva în pantaloni scurţi în decembrie zice că e nebun, deşi afară sunt 20 de grade!?
  • Ascultă toată ziua muzică dar niciodată nu cumpără un CD original din magazin!?
  • Pleacă o lună în afara ţării şi deja uită limba româană !?
  • Nu strânge niciodată mizeria pe care o face câinele lui pe stradă şi mai şi râde de cei care o fac !?
  • Îşi face credit pe 10 ani ca să îşi cumpere laptop, deşi nu ştie să mişte mouse-ul!?

-

Niciun comentariu: