miercuri, 29 februarie 2012

TABLETA CU ŞTIRI NECONVENŢIONALE 12


Un semn de la Dumnezeu sau o farsă a tehnicii?

O familie de turişti vizitau în anul 2009 celebrul şi sacrul monument al civilizaţiei Maya, Templul piramidă de la Chichen Itza, Mexic.

O furtună ameninţătoare stă să înceapă. Capul familiei scoate aparatul ultraperformant de fotografiat-filmat hotarât să imortalizezte furtuna şi ploaia cu fulgere care deja începuse. Trage câteva cadre înspre piramida străveche şi apoi se adăposteşte. Pe timpul furtunii nimeni nu observă ceva deosebit.

Filmările sunt revăzute mai tîrziu şi tot aşa, nimic deosebit.

Mai târziu, omului îi vine ideea să facă nişte fotografii dupa stop cadru la filmarea sa, mare fiindu-i mirarea să constate pe o poză un fascicul luminos care ieşea din vârful piramidei şi se îndrepta pe verticala locului către cer.

Această fotografie a aparut pe mai multe forumuri de discuţii maya-apocaliptice.

Adepţii ocultismului au declarat la unison că fasciculul de lumină este un semn de la zei, un avertisment cu privire la data de 21 decembrie 2012, care marchează sfârşitul lumii după calendarul mayaş.

Un cercetător NASA a declarat că şi unii cosmonauţi, făcând filmări ale spaţiului, au constatat acelaşi efect vizual, că acesta este o realitate şi că ....mai multe nu poate spune.

A fost contactat un expert al firmei care a produs aparatul ultraperformant de fotografiat şi filmat. Acesta a declarat că imaginea cu fasciculul luminos apare doar în pozele care au fulgerul pe fundal. Intensitatea fulgerului a impresionat senzorul camerei, provocând o reflexie internă pe lentilele camerei, făcând-o să se comporte astfel.

Acesta a precizat şi alte motive ale apariţiei acestui curios fenomen optic; întâmplător aparatul a fost folosit în poziţie perfect verticală-stabilă şi, tot întâmplător, aparatul a fost orientat spre un obiect de formă piramidală (este cunoscut faptul că orice clădire de formă piramidală concentrează energa spaţiului).

Aparatul ultraperformant, mânuirea riguroasă a acestuia cât şi condiţiile meteo prielnice la momentul filmării sunt cauzele ştiinţifice ale apariţiei acestui fenomen optic.

Cât de uşor putem cădea în plasa zvonisticii catastrofist-alarmiste!

xxx

MONSTRU DIN ADÂNCURI

În data de 7 februarie 2012, nişte pescari pakistanezi, aflaţi în largul oceanului la vreo 150 de km, au zărit plutind un monstru marin mort. Cu ajutorul unei macarale l-au remorcat în dana portului Karaci, unde cu ajutorul a încă 2 macarale de mare tonaj l-au scos din apă, în aplauzele asistenţei curioase. Era o specie de balenă-rechin lungă de circa 15 metri şi având peste 7 tone în greutate. Mortăciunea a fost vândută pentru 19000 doalri SUA unui muzeu de ştiinţe naturale. Priviţi şi minunaţi-va!

CU MAMA LA TRIBUNAL

Majoritatea copiilor fac accese de furie in momentul in care capriciile nu le sunt indeplinite de parinti sau bunici, insa numai doi au ajuns atat de departe. Copii unei familii instarite din SUA, Illinois si-au adus mama in fata judecatorului acuzand-o de inducerea stresului emotional in ceea ce-i priveste si cerandu-i daune de 50.000 de dolari. Ei au fost asitati de 3 avocati printre care si tatal lor.

Iata cateva dintre acuzele copiilor:

- faptul ca a refuzat s-o duca pe fiica ei la un showroom cu masini
- faptul ca l-a amenintat pe fiul ei ca suna la politie daca refuza sa-si puna centura de siguranta
- faptul ca mereu ii certa cand isi cumparau haine noi
- faptul ca a sunat-o pe fiica ei in toiul unei petreceri si a chemat-o acasa

Dupa doi ani de “lupta” in salile de proces, judecatorii au decis ca mama este nevinovata.

Mai tarziu s-a aflat ca femeia si sotul ei nu se intelegeau deloc bine, iar acesta vroia cu orice pret sa se razbune pe ea.

Cat despre copii, ei nu considera ca actiunile pe care le-au facut impotriva mamei ar fi nepotrivite, ci le-au numit “o simpla reglare de conturi”.

Sa vezi si sa nu crezi! Viata merge inainte.






Niciun comentariu: