vineri, 7 iunie 2013

TABLETA CU ȘTIRI NECONVENȚIONALE 32


RECUNOȘTI  “PERSONAGIILE”?


Se oferă un indiciu; studiază atent medalionul de la gâtul distinselor doamne. Ele sunt doar câteva dintre traseistele centurii politice românești.

REPERE BIOGRAFICE ESENȚIALE
GHEORGHE MENCINICOPSCHI

1949 – Undeva, pe Argeș în sus, s-a născut Gheorghe Mencinicopschi, biolog și biochimist, trăitor de viață veșnică. Atunci margarina vegetală s-a cutremurat de teamă, deoarece și-a dat seama că a venit pe lume un mare inamic al ei.
1953 – La moartea lui Stalin, Mencinicopschi declară că acesta nu a murit din cauze naturale, ci a fost otrăvit de cartofii prăjiți, mâncați în exces.
1964 – Mencinicopschi vede pentru prima dată roșii turcești. Viitorul expert își avertizează apropiații că acestea nu sunt bune deoarece conțin pesticid, iar pesticidul este la fel de toxic ca și patricidul, matricidul sau regicidul.
1970 – Foarte prevăzător, Mencinicopschi merge la medic, temându-se să nu fi luat vreo boală după ce a călătorit în autobuz lângă o persoană care mânca cartofi prăjiți.
1976 – Devenit “mare expert” în domeniul cercetării alimentare, Mencinicopschi aminte
ște colegilor lui că mâncarea trece totuși prin stomac.

1987 – Mencinicopschi îi sfătuiește pe români să nu mai consume conopidă, deoarece cine știe ce mai conține și aia. Lui, personal, albul ăla nu-i sugerează ceva sănătos. Și mai are și un gust nesuferit.
1989 – Puțină lume știe că Dr. Menci a participat la procesul soților Ceaușescu și că el este acela care a propus ca dictatorul să fie executat prin injecție letală cu margarina din comerț.

AGENȚIA DE IMPRESARIAT ARTISTIC
JIJI ZDREANȚĂ HAHALERĂ SHOW ANUNȚĂ
MARE CONCERT MARE ÎN BUCUREȘTI

Maneliștii, reperii, houserii, rockerii, gaborii, hekării, mahării, etc, din toata lumea au anunțat că vor participa la concertul de binefacere în cinstea celui care a fost stapânul oilor, a se intelege, inelelor. Vezi, deasupra, afișul de concert.  

***

DOUĂ PASTILE
DE UMOR ROMÂNESC


__________xxXxx___________

CÂTEVA 
INSIGNE ROMÂNEȘTI

INSIGNA este un obiect mic, foarte variat ca formă şi culoare, confecţionat din materiale diferite, preponderant metalice, purtat la piept, la şapcă, pălărie sau bască şi care indică, prin imagini  reprezentative sau simboluri grafice, apartenenţa unei persoane la o organizaţie, la un club, etc. Există insigne sportive pentru fani si apartenenţa la un club, de  identificare localitate, de identificare societate comercială, de identificare grup, organizaţie politică, civică, religioasă, de identificare asociaţii, de participant la manifestări sportive, culturale, artistice şi de altă natură, etc.  

Poliția Română
Direcția operațiuni speciale
Poliția Română face parte din Ministerul Afacerilor Interne și este instituția specializată, care exercită atribuții privind apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, în condițiile legii. Activitatea poliției constituie un serviciu public specializat și se realizează în interesul persoanei, al comunității, precum și în sprijinul instituțiilor statului, exclusiv pe baza și în executarea legii.  
Direcţia Operaţiuni Speciale este o unitate de suport informativ, tactic-operational şi tehnico-operativ specializat ce deserveşte structurile din componenţa Ministerului Administraţiei şi Internelor - Inspectoratul General al Poliţiei Române şi a Ministerului Public care solicită sprijinul de specialitate în instrumentarea unor cauze complexe în situaţii operative care necesită o acţiune urgentă sau prezintă grad ridicat de riscLa nivel teritorial, direcţia are în componenţă 14 servicii regionale, repartizate după principiul Curţilor de Apel şi 26 de compartimente teritoriale în restul judeţelor ţării. 

Radio ZU
Hiturile se asculta la ZU
Radio ZU este un post de radio care emite pentru tineri, din București. Esența programelor este divertismentul garnisit cu multă muzică modernă. Sus am postat logo-ul Radioului ZU.

România
 
România este o țară situată în sud-estul Europei Centrale, pe cursul inferior al Dunării, la nord de Peninsula Balcanică și la țărmul nord-vestic al Mării Negre. România, membră NATO și UE, se întinde pe o suprafață de 238391 km.p., are o populație de aproximativ 20,3 milioane de locuitori si are capitala la București.

Insignă regalistă - Distrugătoare

Insignă regalistă 

_________ooOoo_________

LIDERI POLITICI
DE PE BANCNOTELE LUMII
1000 escudos 1956 - Angola
João Carlos de Brito Capelo (1831 - 1901) a fost un viceamiral și inginer meteorlog portughez.

Câteva vignete de pe certificate sau bonduri 
emise de către statul american Colorado


con_dorul@yahoo.com

MOUSAIOS - 07.06.2013

Niciun comentariu: